Met mede-auteur en inspirerend collega Karen Van den Broeck, plan ik een nieuwe reeks workshops bij de tool Mijn Werkbalans. Deelnemers van de kennismakingsworkshops en gebruikers van de tool stelden ons vaak de vraag naar verdieping, achtergrond en mogelijke vervolgstappen na het verkrijgen van de inzichten over je loopbaan.

De nieuwe reeks workshops volgt in het najaar en zal zoveel mogelijk antwoorden bieden op vragen gesteld door de gebruikers van de tool. In Bilzen wordt de eerste training voorzien op 11 juni als primeur in eigen huis.

Tips, ideeën, vragen, feedback,… blijven zeer welkom. Zo kunnen we echt expertise delen op maat van vragen uit het werkveld.

Ondertussen worden we steeds vaker gevraagd voor interne trainingen en opleidingen in diverse organisaties. Daarvoor kan je uiteraard ook beroep op ons blijven doen. Een voordeel is dan dat we de informatie nog beter kunnen laten aansluiten bij de hulpvraag van de organisatie.

Karen en ik hadden nooit durven verwachten dat het ontwikkelen van een interne tool de start zou zijn van dit boeiend traject. Ik ben dan ook zeer dankbaar voor de vele mooie kansen die deze samenwerking ons biedt. Misschien tot binnenkort?