De voorbije zomermaanden ondersteunde ik heel wat bijzonder profielen in een traject loopbaanbegeleiding, gesubsidieerd door de VDAB en in samenwerking met Human Results.

Straf dat door zelfreflectie en het doorlopen van eenvoudige kaders, werknemers en ondernemers heel wat inzichten duidelijk krijgen. Vaak sluimeren ideeën en acties al een hele tijd, blijft men wat hangen in het denken en helpt een externe blik om dit alles te verhalen in passende acties.

Heel wat klanten zetten zo inzichten meteen om in concrete stappen op hun eigen werkplek. Anderen durven hun organisatie loslaten en solliciteren elders. Nog anderen kozen de voorbije weken voor een opleiding. Dus diverse acties mogelijk na een traject van 4 of 7 uur, maar steeds passend bij de loopbaanvraag waarmee men kwam aankloppen.

Vandaag nog eens de vraag gekregen of ik nog loopbaancoaching doe, omdat ik er erg weinig over post op social media. Neen hoor, na 8 jaar ga ik nog erg graag mee in het individueel verhaal van anderen, hier op kantoor in Eigenbilzen. Ik ben erg dankbaar om het vertrouwen en de boeiende loopbaanverhalen onderweg. Bovendien is deze loopbaancoaching voor mij, een zeer welkome afwisseling. In andere projecten werk ik immers steevast met groepen.
Meer weten? Klik hier.

(O ja, deze loopbaanbegeleiding is zeker niet voorbehouden voor onderwijsprofessionals alleen.)