Een eigen YouTube kanaal? Echt?

De voorbije weken was ik opnieuw te gast op erg leuke inspirerende werkplekken en evenementen. Ik geniet ervan om beelden te maken ter plekke en deze daarna op social media te posten ter nabeschouwing van mijn opdracht. Foto’s maken, ik vind dat fijn. Ervaringen delen, opdrachten verbinden, dankbaar terugblikken,…

Ik krijg steeds vaker de vraag naar eventuele opnames van de presentaties of trainingen die ik verzorg. Blijkbaar enthousiasmeren mijn posts op Instagram, LinkedIn of Facebook. Onderwijsprofessionals kijken nu eenmaal graag mee en steken zo gretig nieuwe inhouden op. We zijn met zijn allen kennissponsen.

Maar ook directieteams of beleidsmedewerkers die een mogelijke samenwerking met mij exploreren, bekijken graag wat voor inzichten ik deel en op welke eigen manier ik dit doe.

De voorbije week ging ik daarom eens door de opnames die ik al verkreeg van organisaties. Op mijn laptop vond ik een klein archief aan kaders en inzichten bij de uitgaves waaraan ik mee werkte. Ik deel deze dan nu ook graag met geïnteresseerden. Je vindt hier op deze website binnenkort een aparte rubriek met dit beeldmateriaal.

Maar tot dan…

Ik verzamelde dit weekend al wat materiaal op ‘mijn’ YouTube kanaal. Ik maakte er een eigen plek met een bundeling van beelden bij mijn verhaal voor het onderwijs. Soms confronterend om te zien, dat wel. Maar in elke opname zit misschien een (kleine) hulpbron voor een collega in het onderwijs.

Benieuwd? Ga gerust hier eens kijken en als je ook in de toekomst wil blijven volgen, abonneer je dan.

Annick