Of ik nog aan loopbaanbegeleiding doe? Zeker.
Geregeld krijg ik deze vraag. Vandaar dit seintje hier.

Het afgelopen werkjaar lag het accent op het verschijnen van het boek ‘Je impact als leerkracht vergroten’ van co-auteur Liesbet Moortgat en mezelf. Velen zagen vooral dit op social media en op deze website.

Ondertussen bleef ik het ambassadeurschap bij dat verhaal combineren met mijn lesopdracht wiskunde en het geven van trainingen, vormingen, workshops, lezingen,… zowel online en op verplaatsing.

In samenwerking met Human Results Career Coaching begeleidde ik dus ook nog klanten in 1 op 1 trajecten. De loopbaanvragen van deze leerkrachten, onderwijsprofessionals, medewerkers en ondernemers waren boeiend en zeer divers. Ik stond opnieuw te kijken van de acties die velen, zelfs al tijdens de trajecten, uitrolden. Heel wat klanten bleken niet veel nodig te hebben om passende stappen te zetten. Zelf gaven ze aan de nieuwe inzichten of de bevestiging te kunnen appreciëren.

De trajecten liepen in Bilzen of via Zoom. Na een zomerpauze pik ik daar weer in en rond ik enkele straffe trajecten af. Anderen wachten op de start van een coachingstraject samen en met hen maak ik zeer binnenkort kennis.

Ook benieuwd?
Een vrijblijvend intake gesprek over mijn aanpak en jouw hulpvraag?
Meer info