Al weken zoek ik naar een bundel woorden om de bijzondere leerkrachten rondom me te versterken. Ik zie velen doorbijten, volhouden, wankelen, aanpassen, aftellen, zorgen, corrigeren, bijsturen, reflecteren, afronden,…

Veerkrachtig voor de klasZelf spring ik nu ook alert om met de energie die ik overhoud na pittige lesweken samen. Ik heb heel wat pogingen ondernomen om een tekst te schrijven om anderen een hart onder de riem te steken. Daar zit immers (onder andere) mijn drijfveer, mijn missie, mijn energiebron.

Een beetje gefrustreerd bedacht ik daarnet dat ik die woorden al schreef. Ik vertaalde kaders en maakte tools voor leerkrachten die zoeken naar (meer) balans en (h)erkenning. In de boeken Veerkrachtig voor de klas en Je impact als leerkracht vergroten komt heel wat aan bod.

Dus mijn zoektocht naar de passende woorden stopt (voor nu). Ik schenk één van beide boeken cadeau aan bevlogen leerkrachten die mogen lezen waarom het inzetten op zelfreflectie en oplossingsgerichte stappen een straffe investering is binnen ons onderwijs. Je impact als leerkracht vergroten

Wie mag ik een boek schenken? Een kerstcadeau? Voor jou? Een leerkracht die je kent? Inspireer me met jouw woorden en ik stuur een kerstcadeautje de juiste richting uit. Ik lees het graag via deze site of social media.

Liefs
Annick