Stefaan Vanparys is een fijne collega-trainer die heel wat overeenkomsten heeft met mijn manier van werken. Gelukkig zijn er ook voldoende verschillen waardoor het samen denken over onderwijsthema’s boeiend blijft. Hij is met heel wat projecten bezig op een zeer kwalitatieve manier. Stefaans boek en vormingen ‘Relaxed voor de klas’ vormen daarin een rode draad. Op deze site vind je van hem meer informatie over hoe je goed kan connecteren met je leerlingen en als leerkracht je ruimte (terug) mag innemen.

Toen ik van hem de vraag kreeg om in gesprek te gaan over veerkracht in het onderwijs, was ik meteen mee. In zijn klaslokaal mocht ik mijn mening geven over enkele thema’s, allen gelinkt aan de inhouden waar ik graag mee bezig ben. Op Stefaans YouTube-kanaal vind je een gesprek van een klein uurtje in een bijzonder aparte ruimte. Kijk je hier mee?